TrackMan A/S - Studentermedhjælper til finansbogholderi
Skip to content

Studentermedhjælper til finansbogholderi

On-site
  • Vedbaek, Hovedstaden, Denmark
Finance & Accounting

Job description

Er du ved at færdiggøre gymnasiet, og på udkig efter et sjovt og udviklende arbejde i dit sabbatår? Er du positiv og service-minded?

Så er det måske dig vi er på udkig efter.


Vi søger en passioneret kollega, som ønsker at indgå i en dynamisk rolle i vores Finansorganisation i sit sabbatår. Her vil du blandt andet støde på opgaver som fakturering, håndtering af indbetalinger, afstemninger og kundekommunikation (både nationalt og på tværs af hele vores globale netværk), samt mere praktiske dag-til-dag opgaver på vores kontor. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Rammen for jobbet er et inspirerende og uformelt miljø med korte beslutningsveje, hvor vi har fokus på at sikre høj kvalitet og levere god service. Vi vil sørge for at give dig afvekslende opgaver og en stor berøringsflade med kolleger i både Danmark og udland, og forhåbentlig følge dig i både personlig og faglig udvikling.


Job requirements

Bliv en del af vores stærke sportsbrand og banebrydende teknologi

Vi har en uformel kultur, hvor vi samarbejder på tværs af teams og på tværs af grænser. Vi hjælper hinanden, og trives i en omskiftelig hverdag. 

Vores produkter er udviklet af specialister, som konstant undersøger og udfordrer de teknologiske grænser. Den unikke kombination af banebrydende teknologi, sport og konstant vækst gør TrackMan til en helt særlig arbejdsplads. Vores kultur er entreprenant, ambitiøs og anerkendende – dine kollegaer er inspirerende og du kommer til at samarbejde med de førende kræfter indenfor golf, baseball og fodbold. Med vores unikke position i markedet er vi stolte over vores tætte partnerskab med topatleter, organisationer og teams, som alle bruger vores teknologi til at forblive de bedste.

Vi har været ejet og ledet siden 2003 af tre entreprenører med en stor passion for sport. I dag har vi et globalt afsæt med vores hovedkontor i Danmark (Vedbæk) og kontorer i New York, Phoenix, Tokyo og Seoul. Vi er mere end 650 medarbejdere globalt, hvor halvdelen arbejder i Danmark, hvor de fleste hardware og software- produkter udvikles, testes og produceres.


Hvor innovation opstår

Hos TrackMan ved vi, at fantastiske mennesker skaber fantastiske produkter. Vi tror på, at vi trives og at innovationen vokser i en atmosfære, hvor man opmuntres til at tænke selv, hvor alle bliver hørt og hvor den bedste idé vinder i jagten på den bedste løsning. Dette er med til at gøre TrackMan til en inspirerende virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer.


Deler du vores passion?

Vi vurderer ansøgerne løbende, så send gerne din ansøgning afsted allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler og tager jobopslaget ned, så snart den rette kandidat er fundet. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Group Accounting & Reporting, Christian Præstegaard Ebert, på ceb@trackman.com.


Hvis du har hvad der skal til, så søg i dag og bliv en del af en virksomhed med fantastisk teknologi, passionerede kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

or