TrackMan A/S - Office Supporter
Skip to content

Office Supporter

On-site
  • Hørsholm, Hovedstaden, Denmark
Supply Chain & Facility

Job description

Er du ved at færdiggøre gymnasiet, og på udkig efter et sjovt og udviklende arbejde i dit sabbatår? Er du service-minded, udadvendt og kan lide at udføre praktiske opgaver, så er det måske dig, vi er på udkig efter til vores helt ny hovedkvarter i Hørsholm med tiltrædelse 1. juli 2024.

Om stillingen

Vi arbejder ambitiøst og målrettet for at skabe de bedste og flotteste rammer for medarbejdere og gæster i huset. Som piccoline/piccolo (Office Supporter) bliver du en del af et mindre facility-team og dermed omdrejningspunktet for vores gæstemodtagelse. Dit arbejde vil hovedsageligt bestå af praktiske opgaver som mødebooking, opdækning og afrydning ved møder og at sikre, at huset generelt fremstår indbydende og præsentabelt. Der vil ligeledes være brug for din hjælp i receptionen med besvarelse af e-mails, modtagelse af gæster, hotel booking m.v. En udviklende stilling med mange varierende opgaver for dig, der brænder for service og administration.

Job requirements

Jobkrav:

  • Du er serviceminded, udadvendt og kan lide at udføre praktiske opgaver
  • Du kan lide, at hver dag er forskellig med en variation af rutineopgaver og hasteopgaver
  • Du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og arbejder effektivt
  • Du er initiativrig og forstår at prioritere opgaver
  • Du er en god team-player og kan handle selvstændigt med flere bolde i luften.
  • Du er fleksibel og hjælpsom og løser opgaver med smil og godt humør
  • Du er flydende på dansk og engelsk

Arbejdstid

Stillingen er på 40 timer ugentligt inkl. frokostpause. Arbejdstiden vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8.00-16.00 mandag til fredag

   

Bliv en del af vores stærke sportsbrand og banebrydende teknologi

Vi har en uformel kultur, hvor vi samarbejder på tværs af teams og på tværs af grænser. Vi hjælper hinanden, og trives i en omskiftelig hverdag.  

Vores produkter er udviklet af specialister, som konstant undersøger og udfordrer de teknologiske grænser. Den unikke kombination af banebrydende teknologi, sport og konstant vækst gør TrackMan til en helt særlig arbejdsplads. Vores kultur er entreprenant, ambitiøs og anerkendende – dine kollegaer er inspirerende og du kommer til at samarbejde med de førende kræfter indenfor golf, baseball og fodbold. Med vores unikke position i markedet er vi stolte over vores tætte partnerskab med topatleter, organisationer og teams, som alle bruger vores teknologi til at forblive de bedste. 

Vi har været ejet og ledet siden 2003 af tre entreprenører med en stor passion for sport. I dag har vi et globalt afsæt med vores hovedkontor i Danmark (Vedbæk) og kontorer i New York, Phoenix, Tokyo og Seoul. Vi er mere end 650 medarbejdere globalt, hvor halvdelen arbejder i Danmark, hvor de fleste hardware og software- produkter udvikles, testes og produceres. 

   

Hvor innovation opstår

Hos Trackman ved vi, at fantastiske mennesker skaber fantastiske produkter. Vi tror på, at vi trives og at innovationen vokser i en atmosfære, hvor man opmuntres til at tænke selv, hvor alle bliver hørt og hvor den bedste idé vinder i jagten på den bedste løsning. Dette er med til at gøre Trackman til en inspirerende virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer. 

Deler du vores passion?

Vi vurderer ansøgerne løbende, så send gerne din ansøgning afsted allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler og tager jobopslaget ned, så snart den rette kandidat er fundet. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Facility, Anne Eilersen, på anei@trackman.com. 

Hvis det lyder som den perfekte stilling til dig, så søg i dag og bliv en del af en virksomhed med fantastisk teknologi, passionerede kollegaer og gode udviklingsmuligheder.

or