TrackMan A/S - Kok
Skip to content

Kok

On-site
  • Hørsholm, Sjælland, Denmark
Facility Management

Job description

Faglig kompetent og passioneret kok søges til nystartet personalerestaurant i Hørsholm

Vil du være en del af et helt nyt og kreativt køkkenteam, som i fællesskab skal sætte retning for Tracknans nye personalerestaurant og skabe en gastronomisk oplevelse for vores kvalitetsbevidste medarbejdere og for husets gæster?

Vi søger en kok, som brænder for gastronomi, har mod til at vise sine ideer frem og som frem for alt værdsætter at arbejde i et kreativt og positivt team, hvor det er sjovt at gå på arbejde – hver dag. Trackman ejer og driver selv personalerestauranten.

Køkkenteamet kommer til at bestå af en køkkenchef, fire kokke og to opvaskere, som dagligt er ansvarlig for at lave morgenmad og frokost til 330 kolleger samt mødeforplejning. Herigennem vil du helt naturligt få en bred kontaktflade til alle dine kolleger i Trackman. Du bliver en del af Facility-afdelingen, som sammen har fokus på at levere høj service til resten af huset.Hvad tilbyder vi?
I rotation med de øvrige kokke har du selv ansvaret for en af køkkenets arbejdsstationer. Vi har fokus på økologi og friske råvarer, og vi producerer stort set al mad fra bunden. Vi forventer, at du med dit engagement og dine faglige kompetencer vil medvirke til at udvikle et højt gastronomisk niveau og et positivt og inspirerende arbejdsmiljø.

Din ugentlige arbejdstid er 37 timer, ekskl. frokost, der placeres på hverdage i tidsrummet fra kl. 6.30 -14 man – tord og 6.30 – 13.30 fredag . Din arbejdsplads bliver i Trackman’s helt nye og innovative domicil i Hørsholm. 

Tiltrædelse vil være 1. juni 2024.

Job requirements

Hvem er du?

  • Du er en kreativ og passioneret kok med et højt fagligt niveau og sætter pris på god kvalitet
  • Du brænder for at skabe stærke gæsteoplevelser gennem mad og service
  • Du forstår at kokkerere til mange gæster på kort tid og er god til at organisere den daglige produktion
  • Du er imødekommende og samarbejdsorienteret af natur
  • Du er inkluderende og udviser respekt for hinandens forskelligheder
  • Du kan begå dig på såvel dansk som engelsk


Bliv en del af vores stærke sportsbrand og banebrydende teknologi

Vi har en uformel kultur, hvor vi samarbejder på tværs af teams og på tværs af grænser. Vi hjælper hinanden, og trives i en omskiftelig hverdag. 

Vores produkter er udviklet af specialister, som konstant undersøger og udfordrer de teknologiske grænser. Den unikke kombination af banebrydende teknologi, sport og konstant vækst gør TrackMan til en helt særlig arbejdsplads. Vores kultur er entreprenant, ambitiøs og anerkendende – dine kollegaer er inspirerende og du kommer til at samarbejde med de førende kræfter indenfor golf, baseball og fodbold. Med vores unikke position i markedet er vi stolte over vores tætte partnerskab med topatleter, organisationer og teams, som alle bruger vores teknologi til at forblive de bedste.

Vi har været ejet og ledet siden 2003 af tre entreprenører med en stor passion for sport. I dag har vi et globalt afsæt med vores hovedkontor i Danmark (Vedbæk) og kontorer i New York, Phoenix, Tokyo og Seoul. Vi er mere end 650 medarbejdere globalt, hvor halvdelen arbejder i Danmark, hvor de fleste hardware og software- produkter udvikles, testes og produceres.


Er du interesseret?
Send en ansøgning til os og vedhæft dit CV. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til køkkenchef Steen Berthelsen på telefon +45 2049 7738.

or