TrackMan A/S - Elektronikmekaniker / Elektroniktekniker
Skip to content

Elektronikmekaniker / Elektroniktekniker

On-site
  • Hørsholm, Hovedstaden, Denmark
Production

Job description

Hos Trackman A/S har vi super travlt og derfor søger vi en erfaren og motiveret Elektronikmekaniker/Elektroniktekniker med gå-på-mod til fejlfinding og reparation af vore TrackMan radar enheder samt øvrige opgaver i afdelingen.


Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du med de rette kvalifikationer vil få mulighed for at deltage i planlægningen og udførelsen af en bred vifte af spændende opgaver inden for fejlfinding, reparation og service af vores produkter. Afdelingen fungerer desuden som support for udviklingsafdelingen og kundesupport i relation til fremstilling af prototyper og serviceopgaver. Du vil indgå i et HW team der for tiden består af 5 fuldtidsmedarbejdere der er en del af produktionsteamet som for tiden består af +35 medarbejdere.

Arbejdsopgaver

  • Fejlfinding og reparation af print på komponent niveau (HF, analog og digital teknik)
  • Reparation og service af kunde RMA'er (elektronik og mekanik)
  • Test og kalibrering
  • Support til produktionen


Job requirements

Kvalifikationer

  • Erfaring og kendskab til HF -, analog -, digital teknik samt SMD lodning
  • Inden for de sidste 5 år, minimum 3 års dokumenteret erfaring med fejlfinding og reparation på komponent niveau
  • Kvalitetsbevidst, struktureret og motiveret for alle afdelingens mangesidede opgaver
  • Dansk og engelsk i skrift og tale
  • Ansøgere med erfaring inden for elektronikproduktion, fejlfinding og reparation vil blive foretrukket

TrackMan A/S


Slut dig til hjemmet af et stærkt sportsmærke og unik teknologi.

Vores proprietære teknologi er baseret på ekspert viden om radar, computer vision, data og software engineering. Vores løsninger er udviklet af specialister, som konstant undersøger og udfordrer de teknologiske grænse. Den unikke kombination af banebrydende teknologi, sport og konstant vækst gør TrackMan til en helt særlig arbejdsplads. Vores kultur er entreprenant, ambitiøs og anerkendende – dine kollegaer er inspirerende og du kommer til at samarbejde med de førende kræfter indenfor golf, baseball og fodbold. Med vores unikke position i markedet er vi stolte over vores tætte partnerskab med topatleter, organisationer og teams, som alle bruger vores teknologi til at forblive de bedste.

Vi har været ejet og ledet siden 2003 af tre entreprenører med en stor passion for sport. I dag har vi et globalt afsæt med vores hovedkontor i Danmark (Vedbæk) og kontorer i New York, Phoenix, Tokyo og Seoul. Vi er mere end 650 medarbejdere globalt, hvor halvdelen arbejder i Danmark, hvor mest harware og software produkter er udviklet, testet og fremstillet.


Hvor innovation opstår

Hos TrackMan ved vi, at fantastiske mennesker skaber fantastiske produkter. Vi tror på, at vi trives og innovationen vokser i en atmosfære, hvor man opmuntres til at tænke selv, hvor alle bliver hørt og hvor den bedste idé vinder i jagten på den bedste løsning. Dette er med til at gøre TrackMan til en inspirerende virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer.


Deler du vores passion?


Vi vurderer ansøgerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale og tager jobopslaget ned, så snart den rette kandidat er fundet. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Director of Production, Flemming Stenderup Frederiksen på fsf@trackman.com.or