Ufaglært medarbejder til produktion

  • Production
  • Vedbæk, Denmark

Ufaglært medarbejder til produktion

Job description


Vi søger en motiveret medarbejder med gå-på-mod til produktion af vore TrackMan radar enheder samt øvrige opgaver i afdelingen.

Vi tilbyder et alsidigt job i vores travle produktionsafdeling, hvor du vil få mulighed for at deltage i en bred vifte af spændende opgaver fra produktion til klargøring af vores produkter. Afdelingen fungerer desuden som support for udviklingsafdelingen og kundesupport i relation til fremstilling af prototyper og reparationer. Afdelingen består for tiden af 11 medarbejdere, der deles om opgaverne efter interesse og kvalifikationer.


Dine arbejdsopgaver vil være mekanik montage og mindre elektronik montageopgaver samt test og kalibreringsopgaver. Du vil desuden have forefaldende praktiske opgaver i afdelingen som oprydning, flytning, ophængning af diverse ting mm.Requirements

Du har flair og interesse for mekanik og elektronik montage. Hvis du har erfaring med elektronikproduktion, vil det være en fordel. Du er kvalitetsbevidst og struktureret, og du er motiveret for at tage fat på afdelingens store og små opgaver. Du er en hjælpsom kollega med et godt humør, som bidrager med en positiv tilgang til opgaver, samarbejde og kolleger. 


Hvem er trackman?

Vi hjælper verdens bedste atleter  med at blive endnu bedre. TrackMan udvikler, fremstiller og sælger 3Dmålesystemer til måling og analyse af sportsbolde i bevægelse. Vores teknologi anvendes af eliteudøvere og trænere inden for et bredt spektrum af sportsgrene – lige fra golf, baseball, tennis og fodbold, til mere unikke discipliner som hammerkast og kuglestød ved de Olympiske Lege. TrackMan A/S er et privatejet dansk selskab etableret i 2003. Vi er en vækstvirksomhed mere end 180 ansatte på verdensplan, hvoraf ca. 100 medarbejdere på vores hovedkontor i Vedbæk. Her foretager vi alt lige fra udvikling af software og hardware til efterfølgende produktion og salg til kunder i mere end 40 lande. 

Ansøgning

Send venligst din ansøgning og dit CV på hr@trackman.com inden 15. December 2017. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Director Sourcing & Production Flemming StenderupFrederiksen på 2075 6651 . Vi afholder samtaler løbende og vi afslutter processen, når den rette kandidat er fundet.